top of page
pexels-brett-jordan-840111.jpg

Wil je ons helpen?

Draag je de Wensboom een warm hart toe en wil je bijdragen aan onze droom? Dat kan! Wij geloven in de kracht van samen bouwen. Jouw bijdrage maakt het verschil. Je kunt ons op verschillende manieren helpen. Er is altijd een manier die bij jou past.

Donatie

We zijn van start gegaan op 6 februari 2023. Omdat wij een B3 basisschool zijn, worden wij niet gefinancierd door de overheid. Dit betekent dat we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wil je ons steunen door middel van donatie? Dat kan op onderstaand rekeningnummer. Wij zijn ontzettend blij met elke gift, groot of klein.

 

IBAN: 06 RBRB 8837 1330 30

T.a.v. Stichting Leer en leefgemeenschap De Wensboom.

Goed om te weten is dat wij verwachten binnenkort ook een ANBI (algemeen nut beogende instelling) te zijn. Lees hier over de voordelen voor u als donateur. 

Vrijwilligers

Is het altijd al een droom geweest om met kinderen de natuur in te trekken? Zit (samen) muziek maken in je bloed of heb je andere kennis/vaardigheden die je de kinderen graag zou leren? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met de leerkracht(en) hun talenten in willen zetten en verschillende activiteiten met de kinderen gaan ondernemen.

Ondernemers

Heb jij een bedrijf en wil je ons in 2023 rondleiden door jouw bedrijf? Of wil je op onze locatie komen om een workshop te geven over het mooie beroep wat je uitoefent? Word ook vriend van De Wensboom en ga met ons in verbinding op weg!

Leerkrachten/ begeleiders

Om ons onderwijs te kunnen realiseren zijn we ook op zoek naar leerkrachten met lef. Zie jij jezelf groeien, ontwikkelen en meedenken samen met de kinderen binnen onze missie en visie, dan horen wij graag van jou.

Materialen

Om met de kinderen aan de slag te gaan hebben we materialen nodig: Stoeltjes, tafels, opbergkisten, dekens, (houten) speelgoed, spelletjes, klimtoestellen, ballen, boeken, laptop, een skelter, een schoolbord, emmers, maar ook, verf, eierendozen, melkpakken, wc-rollen etc. Heb je bruikbare materialen en wil je dit doneren? Neem dan contact met ons op.​

Wil je op andere wijze helpen, heb je een idee of vraag? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een email naar contact@dewensboom.info

pexels-cottonbro-4921179.jpg
bottom of page